ru
bg en

Cult Gourmet — Съвременният Кетъринг

Cult Gourmet — Съвременният Кетъринг

Съвременният кетъринг е не само приготвяне и сервиране на добра храна на специално събитие. Кетерингът е науката и изкуството да създаваш незабравими емоции. Cult Gourmet Catering е компания, основана от Димо Димов – шеф-готвач с богата професионална кариера.

За да бъде успешно събитието е необходимо множество детайли да съвпаднат до милиметри. И множество хора – от ивент мениджъри до гардеробиери, от готвачи до товарачи, всички да изпълняват безпогрешно своите задачи, работейки в постоянен синхрон помежду си. Координацията на всяко събитие трябва да е безупречна. В основата на нашата професионална философия е стремежът да предложим разнообразието и очарованието на световната гурме култура. Екипът на Cult Gourmet Catering е изграден от професионалисти с богат опит, мотивирани да ви предложат един отлично подготвен продукт от най-високо качество.

Cult Gourmet Съвременният кетърингCult Gourmet Съвременният кетърингPIC560556

Планирате да представите нов продукт, да впечатлите клиент, да благодарите на своя персонал или да отпразнувате успех! Нужен ви е кетъринг, който да направи събитието уникално и запомнящо се.

С Cult Gourmet Catering лекият обяд в офиса и официалното фирмено тържество могат еднакво успешно да се превърнат в празник за сетивата и неповторимо удоволствие.

Доверете се на Cult Gourmet Catering и ще получите перфектно изпълнение на вашите желания. И нещо повече, професионалният екип на Cult Gourmet Catering ще ви осигури онези дребни детайли, за които човек обикновено не се сеща, но именно те правят емоцията неповторима.

Cult Gourmet Съвременният кетърингCult Gourmet Съвременният кетърингCult Gourmet Съвременният кетъринг

 

Повече на www.cultgourmet.com