Рибарници NEMO — ВКУС НА МОРЕ!

Рибарници NEMO — ВКУС НА МОРЕ!

Идеята «NEMO» — ресторант за ценители се разрастна през годините и все повече клиенти желаеха да бъдат с нас всеки ден. В натовареното градско ежедневие, ние се погрижихме работещите и ангажирани клиенти да намерят в «Рибарници Немо» любимата рибна кухня бързо и качествено.
Менюто на «Рибарници NEMO» е изцяло от риба, като всичко е изложено във витрини и така клиентите могат да изберат това, което им харесва и количеството от желаното ястие.

Много вкусни салати
Много вкусни салати от 3,40 Лева

Ние предлагаме риба на скара ,която е леко овкусена с характерни рибни подправки — филе от норвежка сьомга, филе от скумрия, котлет от паламуд както и цели пресни морски риби — карагьоз, ципура, лефер, лаврак и доспатска пъстърва. Имаме богат избор от рибни филета, панирани с тънка панировка — филе от пангасиус, филе от треска, акула и бяла кралска риба. Приготвяме и панирани калмари, изпържени до златисто на малки кръгчета. За ценителите наморски деликатеси предлагаме салата «Морски рай», в която има скариди, калмари, рапани, миди, октопод и рулца от раци — всичко е леко овкусено с апетитни подправки.

dorado-na-mangale
Риба на скара от 8,40 за порция

От салатната витрина може да изберете салата от черноморски миди с лимонови кубчета, салата «Маргарита» — с морски дарове, салата «Калмари» и салата «Октопод», както и много свежи салати от пресни зеленчуци. В менюто ни има и вкусни готвени рибни ястия — рибен кебап от бяла риба и зеленчуци върху ориз, хрупкави рибни филенца с картофено пюре, ризото с морски дарове, миди с ориз и печени зеленчуци на барбекю. При нас може да хапнете вкусни черноморски миди от мидената ферма на нос Чиракман, приготвени по стара варненска рецепта. И разбира се, в «Рибарници Немо» може да опитате най — вкусната рибена чорба от няколко вида риба и да я подправите с нашия апетитен сос саламурийка.
Всичко, което изберете от менюто може да бъде направено по поръчка и доставено до вашия дом или работно място.

Всеки ден от 12 ч. до 15 ч. акция -"Колкото можеш да изядеш суши" само за 10 Лева
Всеки ден от 12 ч. до 15 ч. акция -«Колкото можеш да изядеш суши» само за 10 Лева

Повече на сайта www.nemo.bg

Адреси: Ресторант NEMO Евксиноград, резервации: 052 761 159

Ресторант NEMO на ул. Браття Шкорпил 3

Оставить комментарий