Иновации в детския свят от Babyhome България

Babyhome

На 03 и 04 Юни 2022 г. в хотел Best Western Premier Airport, София се проведе бизнес ивент, на който бяха представени нови колекции бебешки продукти и иновативни детски стоки от Babyhome България. Събитието бе организирано със съдействието на Balkanic Information Group (BIG) и премина с огромен интерес с участието на голям брой търговци на детски стоки и текстил от България, Турция и Македония.

Babyhome Изложение
Babyhome Бизнес Партньори

На гостите на мероприятието бе осигурена нощувка в стая делукс в най-добрият бизнес хотел в София, вечеря с привкус на Турция, богата закуска и специално отношение. Всички гости бяха посрещнати от собственика на Babyhome, г-н Шаиб Яшар и съпругата му.

Babyhome
Babyhome Бизнес партньори

Изложението събуди голям интерес сред постоянните партньори на Babyhome България, такива като магазин «Тема» (Бургас), магазин «Кони» (Сандански), фирма «Пегас» (Русе), Актив Бейби (Плевен), Papilion (Карлово), онлайн магазин «Палечко» (София), магазин «Бебчо» (Перник), собственицете на детските марки Sevibebe и Zeynep (Турция).

Babyhome
Разговор с представител на Министерство на Икономиката

Събитието беше уважено от търговско аташе към Министерство на Икономиката на Република България. Бяха проведени разговори за възможностите за намиране на партньори в съседните страни на Балканите.

babyhome
Babyhome и партньори

В шоурумът на Babyhome в София, ще намерите всичко необходимо за своето дете от първият ден след раждането.

Babyhome
Babyhome и партньори
babyhome
babyhome

Babyhome Ви очаква!

Автор: Даниел Нунев